Flexibel kantoor in Oud-Zuid

Flexibel werken is de toekomst. Met een flexibel kantoor van Virtual Offices Amsterdam in Oud-Zuid kan het. Huur bijvoorbeeld (tijdelijk) een vergaderzaal.

Flexibel kantoor in Oud-Zuid – Virtual Offices Amsterdam

Huur een vergaderzaal of schrijf je in op het zakelijke adres

Een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid bied je de mogelijkheid om werken op kantoor en thuiswerken af te wisselen. Want dat doen we steeds vaker: hybride werken. Omdat het tijd scheelt. Geld bespaart. En het beter is voor het milieu. Voor zowel werknemer als werkgever heeft flexibel werken voordelen. En dus heeft een flexibel kantoor de toekomst.

Met een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid heb je bij Virtual Offices Amsterdam veel mogelijkheden om flexibel te werken. Huur bijvoorbeeld tijdelijk een vergaderzaal, waar je bijeenkomt voor afspraken, brainstorms of werksessies. Met collega’s van je team, of met externe relaties. Het statige gebouw is namelijk een betrouwbare en representatieve locatie om jouw gasten te ontvangen. Of schrijf je in op het zakelijke adres en profiteer van de voordelen van een virtueel kantoor. Zodat jij jouw bedrijfsactiviteiten in Amsterdam profileert, terwijl je ergens anders huisvest.

Business address

Telephone

Post address

Redirect mail

Representative

Meeting rooms

Flexibel werken is het nieuwe werken

We werken steeds vaker vanuit huis, als ons beroep dat toelaat. Een dag in de week, of soms zelfs vaker. Uit onderzoek van TNO (de onafhankelijke Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek) blijkt dat heel veel Nederlanders het prettig vinden om thuis te werken. Dat betekent dat we kantoorgebouwen steeds vaker op een andere manier gaan gebruiken. Een kantoor is geen plek meer waar we ons dagelijks moeten bevinden, op vaste werkplekken in kleine kantoren of kantoortuin. Tegenwoordig is een kantoor een plek voor interne en externe afspraken, brainstormsessies, werksessies en ontspanning mét ruimte voor een informeel gesprek.

Dat betekent dat een fysiek kantoor niet langer voor elk bedrijf een must is. Het nieuwe werken vraagt minder werkplekken. En minder vastigheid. Een flexibel kantoor is de oplossing wanneer je zo nu en dan een representatieve ruimte nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je een wekelijkse vergadering hebt die voor een langere periode terugkeert. Of omdat je alleen werkruimte nodig hebt wanneer je klanten ontvangt. Virtual Offices Amsterdam heeft zo’n flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid.

Kleine en grote kantoorruimtes

Het flexibele kantoor van Virtual Offices Amsterdam is een prachtig gerenoveerd herenhuis met traditionele kenmerken, zoals massieve deuren, een hoog plafond en glas-in-loodramen. Een perfecte plek om te werken, vergaderen én klanten te ontvangen.

Omdat het kantoor dicht bij het Vonderpark en Valeriusplein ligt, heb je genoeg ontspanningsmogelijkheden (denk wandelen of lekker lunchen bij één van de vele horecagelegenheden) in de buurt. En Virtual Offices Amsterdam is daarbij ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het statige kantoorpand beschikt over verschillende kleine en grote kantoorruimtes. Dat betekent dat er altijd een geschikt flexibelkantoor voor jou te vinden is.

Hoe jij de ruimte ook wil gebruiken – van het organiseren van een klein congres tot een een-op-een afspraak met een belangrijke klant.

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

BRONS

meest gekozen

GOLD

PLATINUM

Welke diensten biedt Virtual Offices Amsterdam?

Heb je slechts op bepaalde momenten behoefte aan een fysieke locatie voor jouw bedrijf? Vind je het prettig dat iemand jouw telefoontjes mee beantwoordt? Of heb je een zakelijk postadres nodig? Naast de huur van kantoorruimte op flexibele basis, kun je voor allerlei andere diensten bij Virtual Offices Amsterdam terecht. Zo schrijf je je bijvoorbeeld gemakkelijk in bij de Kamer van Koophandel op het Amsterdamse adres als je er een ruimte huurt, terwijl je ergens anders je kantoor hebt. Neemt een van de telefonistes van Amsterdam Office de telefoon aan onder jouw bedrijfsnaam. Of laat je al jouw zakelijke post bij Virtual Offices Amsterdam bezorgen, die vervolgens alles naar je doorstuurt. Zo profiteer je wel van de uitstraling van een Amsterdams bedrijf, zonder de bijbehorende kosten van een A-locatie in de hoofdstad.

Virtual Offices Amsterdam biedt jouw

Wanneer je jouw bedrijf bij Virtual Offices Amsterdam registreert, heb je niet alleen een zakelijk adres in Amsterdam, maar kun je ook gebruikmaken van verschillende andere diensten.

Telefoonservice

Je beschikt over een eigen 020-nummer. De telefoniste van Virtual Offices Amsterdam beantwoordt telefoontjes met jouw bedrijfsnaam. Desgewenst wordt het gesprek doorverbonden naar jou of één van je medewerkers.

Postadres

Wanneer je een zakelijk adres communiceert met klanten, kun je ook post verwachten in Amsterdam. Aan jou geadresseerde brieven en pakketjes stuurt Virtual Offices Amsterdam volgens afgesproken instructies aan je door.

Vergaderen

Indien gewenst kun je gebruik maken van verschillende representatieve vergaderruimten bij Virtual Offices Amsterdam. Zo maak je van je virtuele kantoor in Amsterdam een plek om te ontmoeten.

Huur een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid

Is een flexibel kantoor in Amsterdam Oud-Zuid iets voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 20 570 01 50.